VI VILL TACKA  VÅRA GÄSTER FÖR ALLA ÅR SOM VI HAR DRIVIT FJÄRDLÅNGS VANDRARHEM, STUGOR, CAMPING, GÄSTHAMN OCH CAFÉ. DET HAR VARIT BÅDE ROLIGT OCH BERIKANDE. 

Under de 11 år som vi har varit entreprenörer på södra delen av Fjärdlång åt Haninge kommun har vi bland annat byggt nya fräscha utedass, bytt fönster och dörrar på Thielska villan samt renoverat köket, renoverat båthuset, gjutit om den inre piren samt klätt in den i trä och byggt en konsollbrygga på den, renoverat Waxholmspiren, bytt tak på Långstugan och dessutom utvecklat cafét till restaurang med öl- och vinrättigheter.

Nu har Haninge kommun sagt upp vårt avtal och vi vet inte vad som kommer hända med Fjärdlång i framtiden därför kan vi varken ta emot bokningar eller hänvisa till någon annan driftansvarig.

Fjärdlångs Vandrarhem

Fjärdlångs naturreservat ligger öster om Ornö, i Haninge kommun.

I Sandviken på sydvästra sidan av Fjärdlång finns Waxholmsbryggan och 50 meter därifrån finns reception, kiosk, café och restaurang som serverar, under högsäsong, enklare rätter och säljer godis och glass samt även vissa livsmedel. Vi tar hem färskvaror som vi fryser ned direkt. Vet du att du ska komma och vill handla kan du ringa oss några dagar innan så tar vi hem det du vill beställa. Det är även här du beställer din frukostkorg när du kommer. Den stora Tältängen för campingplats finns också i närheten.